Computer reiniging

Het computergebruik in huis groeit nog steeds en computers en laptops staan daardoor steeds vaker en langer aan. Ze verzamelen tijdens dat gebruik een aanzienlijke hoeveelheid stof en vuil. Het periodiek laten schoonmaken van uw computer verlengt de levensduur aanzienlijk en verbetert de prestaties. Na een jaar van dagelijks gebruik kan de hoeveelheid stof in een computer of laptop zelfs voor problemen gaan zorgen.

Een computer of laptop zuigt lucht aan om de onderdelen te koelen en is dus in feite een soort stofzuiger. Zeker indien u een huisdier heeft is het verstandig de computer ieder jaar te laten reinigen.

Het reinigen is een specialistische klus, een doe-het-zelf aanpak raden wij af! Het risico op schade is vrij groot zonder de juiste gereedschappen. De CompUtrecht specialist verwijdert het stof met behulp van een speciaal milieuvriendelijk gas en andere gereedschappen.

 

De voordelen van CompUtrecht op een rij:
  • Grondige en veilige reiniging van uw computer.
  • Hulp bij ons servicepunt of aan huis; meestal dezelfde dag nog een CompUtrecht specialist bij u thuis.
  • Bij defecte onderdelen heeft onze specialist altijd reserveonderdelen bij de hand.

 

Wat kost computer reiniging?

Voor de vaste prijs van €50 per laptop / €40 per desktop computer maken wij uw computer of laptop grondig schoon op ons servicepunt.
Reiniging aan huis bieden wij niet. Voor zakelijke klanten in overleg indien het meerdere computers omvat.