E-mail en spam

Het gebruik van e-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar als uw verzonden e-mails niet aankomen of u ontvangt die belangrijke e-mails niet, dan is dat erg vervelend. Ook het instellen van e-mail software kan soms een hele puzzel zijn. Of loopt u klem tijdens het overstappen naar een andere e-mail provider? De CompUtrecht specialist is de oplossing voor al uw e-mail problemen!

Wij ondersteunen onder andere Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird en allerlei vormen van webmail zoals Google Mail (Gmail) en Outlook.com (voorheen Hotmail).

Spam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten. Spam is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Meestal wordt er met deze term ongewenste e-mail bedoeld, maar ook ongewenste reclameboodschappen op websites (o.a. fora) vallen onder spam. Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van mensen of organisaties om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie doordat een bericht wordt gestuurd aan een groep die zeer veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is of niet. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.

Goede e-mail providers hebben geavanceerde spam-filters die veel spam tegenhouden nog voor het uw computer bereikt. Ontvangt u desondanks toch nog veel spam? Bel dan CompUtrecht op 030 3200 882 en maak korte metten met spam.

 

De voordelen van CompUtrecht op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het probleem.
  • Hulp op afstand; met enkele minuten kijken we met u mee en lossen uw probleem op.
  • Hulp aan huis; meestal dezelfde dag nog een CompUtrecht specialist bij u thuis.
  • Wij garanderen een oplossing voor uw probleem, anders hoeft u niet te betalen.

 

Wat kost e-mail ondersteuning?

Computerhulp aan huis:

€60 voor het eerste uur, daarna €25 per 30 minuten. (inclusief BTW)

Computerhulp op afstand:

€15 voor de eerste 15 minuten, daarna €12,50 per 15 minuten.