Internet verbinding

Vandaag de dag is de internetverbinding in huis van cruciaal belang. Naast het internet maken steeds vaker uw televisies en huistelefoons tevens gebruik van deze verbinding. Een storing aan uw internetverbinding kan daardoor een grote impact hebben op uw huishouden. Heeft u last van een trage verbinding? Of nog erger, kunt u helemaal geen verbinding maken met internet? De CompUtrecht specialist helpt u graag met al uw kabel, ADSL of ISDN verbindingsproblemen.

Storingslocatie

Om uw verbindingsprobleem effectief te kunnen verhelpen is het belangrijk om uit te vinden waar de storing precies ligt. De internetverbinding kan grofweg opgedeeld worden in drie segmenten:

De verbinding tussen uw provider en het internet,
De verbinding tussen uw provider en uw huisaansluiting,
De verbinding van de huisaansluiting tot aan uw computer(s).

Indien de storing in het laatste deel (in uw eigen huis) van de verbinding ligt, kunt u zelf proberen de storing te verhelpen:

1. Kijk of het internetmodem/de router aanstaat en er geen storingslampjes branden.
2. U kunt het modem/de router herstarten door de stroom er af te halen, 10 seconden te wachten en vervolgens weer aan te sluiten.
3. Wacht 30 seconden tot een minuut en probeer of u weer verbinding heeft met internet.
4. Indien u nog geen verbinding heeft, neem contact op met uw provider. Zij kunnen u vertellen of de storing zich in uw deel van de verbinding bevindt of niet.

Wanneer uw provider vaststelt dat de storing in uw deel van de verbinding ligt, neem dan contact op met CompUtrecht op 030 3200 882.


Werkt u internet wel, maar bent u niet tevreden over de snelheid van het internet abonnement? Op Aanbiedercheck.nl vergelijkt u alle internetsnelheden en abonnementen in het land van internetproviders. Dan vindt u niet alleen een internet abonnement dat bij u past, maar betaald u ook nooit teveel.

 

De voordelen van CompUtrecht op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het verbindingsprobleem.
  • Hulp aan huis; meestal dezelfde dag nog een CompUtrecht specialist bij u thuis.
  • Wij garanderen een oplossing voor uw probleem, anders hoeft u niet te betalen.

 

Wat kost hulp bij internet verbinding?

Computerhulp aan huis:

€60 voor het eerste uur, daarna €25 per 30 minuten. (inclusief BTW)