Virussen en spyware

Computervirussen en spyware zijn vormen van schadelijke software (malware). Deze kunnen uw computer, programma's en uw persoonlijke gegevens beschadigen en/of vernietigen. Door onze dagelijkse activiteiten op het internet lopen we een aanzienlijk risico op een infectie met malware. Beschermingssoftware zoals een antivirusprogramma zijn dan ook dringend aanbevolen. Weet u of u goed beschermd bent? CompUtrecht zorgt ervoor dat malware bij u geen kans krijgt.

Virussen

Een computervirus is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Computervirussen worden als schadelijk beschouwd omdat ze in ernstige gevallen binnenin de computer schade aanrichten, bijvoorbeeld het wissen en verspreiden van belangrijke en gevoelige gegevens. In zeer ernstige gevallen kan de gebruiker zelfs de totale controle over de computer verliezen. Denkt u een virus op uw computer te hebben? Bel CompUtrecht en wij maken korte metten met het virus.

Spyware

Spyware is de naam voor computerprogramma's (of delen daarvan) die informatie vergaren over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe partij. Het doel van spyware is meestal om geld te verdienen. Meestal weten gebruikers niet van de spywarefunctie van een programma.

Let vooral ook op slechte, valse en malafide spyware-detectieprogramma's. Een aantal van deze programma's werkt slecht, of probeert de gebruiker aan te zetten tot het kopen van een betaalde variant, door middel van het geven van valse positieven, of door zelf spyware of adware te installeren. Beschikt u over goede anti-spyware software? Weet u wel of uw computer spyware-vrij is? CompUtrecht kan binnen minuten vaststellen of uw computer spyware bevat.

Officiële AVG Reseller

CompUtrecht is een offciële wederverkoper van AVG producten. Dit betekent dat CompUtrecht ondersteuning biedt voor AVG producten en tevens dat u bij ons de producten tegen zeer interessante tarieven kunt aanschaffen.

 

De voordelen van CompUtrecht op een rij:
  • Snelle en grondige opsporing van virussen, spyware en andere malware.
  • Hulp op afstand; met enkele minuten kijken we met u mee en pakken we de malware aan.
  • Hulp aan huis; meestal dezelfde dag nog een CompUtrecht specialist bij u thuis.
  • Wij garanderen een oplossing voor uw probleem, anders hoeft u niet te betalen.

 

Wat kost malware verwijdering?

Computerhulp aan huis:

€60 voor het eerste uur, daarna €25 per 30 minuten. (inclusief BTW)

Computerhulp op afstand:

€15 voor de eerste 15 minuten, daarna €12,50 per 15 minuten.

 

Actuele bedreigingen

  • Ukash virus
  • Politie virus
  • FBI virus
  • BUMA virus
  • MSN virus