Computer reparatie

Of u nu regelmatig of slechts sporadisch gebruik maakt van uw computer, u wilt wel dat deze goed functioneert. Als de computer er dan ineens mee ophoudt is dat natuurlijk erg vervelend. De CompUtrecht specialist staat voor u klaar met eerste hulp bij een computerdefect.

Wilt uw computer of laptop niet meer opstarten? Of hoort u slechts enkele piepjes bij het inschakelen?

Meestal is er dan een onderdeel van uw computer defect. Vooral de draaiende delen, zoals de harde schijf of een ventilator, gaan vaak als eerste defect. Uw computer kan na vakkundige reparatie of vervanging van het defecte onderdeel weer een hele tijd mee. De CompUtrecht specialist stelt vast welke onderdelen defect zijn en geeft u direct een indicatie van de kosten voor reparatie of vervanging.

Komt er een vreemd geluid uit de computerkast of laptop? Of geeft uw computer bij het opstarten een zogenaamde S.M.A.R.T. waarschuwing?

Dit kan wijzen op een onderdeel dat ieder moment kapot kan gaan. Wacht niet tot het te laat is, u riskeert het verliezen van uw opgeslagen gegevens. De CompUtrecht specialist analyseert het probleem en geeft u direct advies over de te ondernemen actie. Soms volstaat alleen een professionele reiniging van uw computer of laptop.

 

De voordelen van CompUtrecht op een rij:
  • Snelle en duidelijke analyse van het probleem.
  • Indien mogelijk reparatie, anders vervanging met hoogwaardige onderdelen.
  • Reparatie/vervanging aan huis of door middel van onze computer ophaal- en brengservice.
  • Wij garanderen een oplossing voor uw probleem, anders hoeft u niet te betalen.

 

Wat kost computer reparatie?

Computerhulp aan huis:

€60 voor het eerste uur, daarna €25 per 30 minuten. (inclusief BTW)

Meer prijsinformatie vind u bij de CompUtrecht tarieven.

 

Een Tip van CompUtrecht

Laptop

Zorg bij een laptop altijd voor voldoende luchtcirculatie. Plaats de laptop nooit direct op je schoot, hierdoor blokkeer je de koeling. Wanneer een laptop de warmte niet goed kan afvoeren loopt u het risico op oververhitting en het doorbranden van componenten.